INGREDIENTAI: 1 kilogramas kiaulienos sprandinės
200 gramų graikiško jogurto
1 šaukštas grūdėtųjų garstyčių
1 pundelis krapų (smulkintų)
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Česnaką supjaustome smulkiais gabalėliais. sumaišome su jogurtu, garstyčiomis, druska ir pipirais.
2.
Marinatu įtriname mėsą. Paliekame marinuotis. Aš per naktį palaikau šaldytuve.
3.
Mėsą dedame į kepimo rankovę. Užrišame ar užsegame galus.
4.
Kepame iš anksto iki 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 1 val. Išimame iš kepimo rankovės ir paliekame 10 minučių pastovėti.
5.
Iškepusią sprandinę pabarstome smulkintais krapais. Valgome su mėgstamu garnyru.