INGREDIENTAI: 4 vienetai kiaušinių
250 gramų morkų
250 gramų kvietinių miltų
200 gramų cukraus
180 mililitrų aliejaus
50 gramų krakmolo
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos (mažo)
pagal poreikį cukraus pudros (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, berti cukrų, druską ir išplakti iki baltų putų. Tuomet pilti aliejų, išmaišyti.
2.
Morkas smulkiai sutarkuoti, dėti į dubenį su kiaušiniais. Išmaišyti iki vientisos masės.
3.
Į dubenį berti miltus, krakmolą, kepimo miltelius ir išmaišyti. Įsijoti į dubenį su kiaušinių mase. Permaišyti.
4.
Į kepimo formą supilti paruoštą tešlą.
5.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 40 - 50 minutes. Iškepusį labai tinka pabarstyti cukraus pudra.