INGREDIENTAI: 1 vienetas brokolių
1 vienetas cukinijų
1 vienetas poro
200 gramų pievagrybių
3 šaukštai bolivinių balandų
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis malti baltieji pipirai
pagal skonį druskos
Kepimui:
30 gramų sviesto
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bolivines balandas suberiame į verdantį, pasūdytą vandenį ir verdame apie 15 min.
2.
Česnaką pasmulkiname, porą supjaustome žiedais, cukiniją griežinėliais, pievagrybius riekelėmis, brokolį išskirstome žiedynais.
3.
Troškintuve įkaitiname aliejų, ištirpiname sviestą. Sudedame česnaką ir porą. Pakepiname keletą minučių. Suberiame pievagrybius. Kaitiname, kol dalis skysčio nugaruos. Sudedame brokolį ir cukiniją. Pabarstome druska, pipirais. Pakepiname kelias minutes. Įmaišome virtą bolivinę balandą.
Patarimai:
•
Jeigu labai norisi galite įpilti šiek tiek grietinėlės ir pabarstyti tarkuotu kietuoju sūriu. Bet man buvo ir taip labai skanu.