AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 375 mililitrai pieno
250 gramų miltų
150 gramų fermentinio sūrio
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis druskos (nubraukto)
1 šaukštelis cukraus (su kaupu)
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius su cukrumi ir druska išplakam iki purumo, įmaišome šiltą pieną, miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Pabaigoje į tešlą įmaišome burokine tarka tarkuotą fermentinį sūrį ir aliejų. Jei tešla labai tiršta, galima įpilti dar truputį pieno.
2.
Keptuvę patepame aliejumi, šaukštu dedame tešlą ir kepame blynelius.
3.
Patiekiame šiltus su kokiu nors padažu. Aš patiekiau su majonezo, natūralaus jogurto ir pomidorų padažo mišiniu, pagardintu druska ir šviežiai maltais pipirais.