INGREDIENTAI: Tešlai:
200 gramų vaflių
2 vienetai kiaušinių
100 gramų miltų
100 mililitrų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių
Įdarui:
400 gramų faršo
3 skiltelės česnako
šiek tiek krapų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai išplakame kiaušinius, supilame pieną ir plakame toliau, įmaišome miltus, druską, norimus prieskonius.
2.
Į faršą sudedame smulkintus česnakus, krapus, įberiame druskos ir pipirų ir gerai išmaišome.
3.
Vaflius supjaustome kvadratėliais. Imame vaflį, ant jo užtepame faršo, ant viršaus dedame kitą vaflį ir lengvai paspaudžiame.
4.
Pamirkome tešloje ir kepame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.