INGREDIENTAI: 500 gramų kiaulienos faršo
1 pakelis makaronų, vamzdelių
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas svogūnų
50 gramų grietinės
50 gramų sviesto
1 šaukštas krakmolo
1 šaukštelis druskos
1 saujelė žalumynų
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
2 žiupsneliai lauro lapų
2 žiupsneliai baziliko
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Mėsą sumaišyti su šaukšteliu druskos, pipirais, lapeliais, bazilikais, kiaušiniu ir krakmolu, svogūnu smulkintu.
2.
Faršą kimšti į makaronus.
3.
Makaronus dėti į verdantį, pasūdytą vandenį. Virti 30 minučių.
4.
Valgyti su padažu, pagamintu iš sviesto, grietinės ir žalumynų.