INGREDIENTAI: 2 vienetai morkų (didesnių)
50 gramų konservuotų kukurūzų
50 gramų sūrio
50 gramų rūkytos mėsos (naudojau liežuvį, bet tinka ir kita mėgstama)
1 skiltelė česnako
pagal skonį krapų (smulkiintų)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Užpilui:
šiek tiek jogurto
šiek tiek garstyčių
šiek tiek citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morkas nuskusti, sutarkuoti stambia tarka, sūrį taip pat sutarkuoti.
2.
Mėsą supjaustyti plonais šiaudeliais, česnaką susmulkinti, kukurūzus nuvarvinti ir viską sudėti į dubenėlį.
3.
Suberti prieskonius, sumaišyti jogurtą su garstyčiomis ir citrinų sultimis ir užpilti. Viską išmaišyti.