INGREDIENTAI: 5 vienetai bulvių (žalių)
5 vienetai bulvių (virtų)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kopūstų lapai
pagal skonį druskos
Padažui:
pagal skonį lašinukų
pagal skonį grietinės
pagal skonį varškės
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žalias bulves sutarkuojame ir sumaišome su virtomis trintomis bulvėmis. Pagardiname druska.
2.
Masę klojame ant išmirkyto kopūsto lapo. Kepame 1 valandą gerai iškūrentame pečiuje.
3.
Kol bandos kepa, pasiruošiame spirgučius: supjaustome lašinius ir svogūną, gerai pakepiname. Bandas patiekiame su grietine, varškės padažu ir spirgučiais.