INGREDIENTAI: 1 vienetas bananų
1 vienetas kiaušinių
50 mililitrų pieno
1 saujelė džiovintų spanguolių
1 šaukštas miltų
1/4 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis cinamono
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinį išplakti. Bananą sutrinti šakute ir sumaišyti su kiaušiniu. Berti druską ir cinamoną. Taip pat supilti pieną. Viską išmaišyti. Suberti miltus, ant jų - kepimo miltelius. Gerai įmaišyti. Spanguoles nuplauti (galima trumpai pamirkyti) ir taip pat suberti į blynų tešlą, kuri turėtų būti grietinės tirštumo.
2.
Keptuvę įkaitinti su nedideliu šlakeliu aliejaus, blynų tešlą kabinti šaukštu ir dėti į keptuvę. Kepti iš abiejų pusių ant nedidelės ugnies, kol švelniai paruduos.
Daugiau gardžių ir patikrintų receptų galite rasti šioje Gretos knygoje