TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Kotryna Santautas Germilė
Tirpstančios burnoje jautienos troškinys
Tirpstančios burnoje jautienos troškinys

Porcijų skaičius: 4


INGREDIENTAI:
400 gramų jautienos (naudojome "Feel the beef" troškinimui)
6 vienetai pomidorų (nedidelių)
200 gramų konservuotų pomidorų
100 mililitrų raudono vyno
2 vienetai rausvųjų svogūnų
1 skiltelė česnako
pagal skonį ančiuvių
pagal poreikį rozmarinų šakelių
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įkaitiname puodą, pilame alyvuogių aliejaus. Beriame jautienos gabalėlius ir palaukiame, kol apkeps.

2.
Susmulkiname svogūną ir ketvirčiais supjaustome pomidorus. Kitoje keptuvėje taip pat įkaitiname šlakelį aliejaus, dedame skiltelę česnako ir kelis ančiuvius. Viską gerai apkepiname ir išmaišome, beriame pjaustytus pomidorus. Kiek vėliau supilame konservuotus pomidorus be odelės, patroškiname.

3.
Į apkepusią mėsą pilame raudonojo vyno ir beriame svogūnus. Džiovintus baravykus pasiruošiame iš anksto - užpilame sultiniu ir leidžiame išbrinkti. Išbrinkusius grybus dedame į mėsos troškinį, pilame pomidorus, įmetame rozmarino šakelę ir išmaišome. Pridengiame dangčiu ir leidžiame troškintis ant vidutinės kaitros 45 minutes.




admin · 2023-02-07 06:00 · 288 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt