INGREDIENTAI: 400 gramų raugintų kopūstų
200 gramų kumpio (žr. patarimus)
150 gramų fermentinio sūrio (arba čederio, kietojo ar kito mėgstamo)
6 šaukštai majonezo (arba graikiško jogurto)
1 vienetas marinuotų agurkų (didelio)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kumpį supjaustyti nedideliais gabalėliais, sūrį sutarkuoti. Agurką susmulkinti.
2.
Į dubenį dėti raugintus kopūstus (be skysčio), kumpį, sūrį, dėti majonezą, marinuotus agurkus ir viską gerai išmaišyti.
3.
Prieš patiekiant pabarstyti šviežiomis petražolėmis ar kitais mėgstamais žalumynais.
Patarimai:
•
Kumpį galima keisti kita mėgstama mėsyte, puikiai tiks likęs smulkintas kepsnys iš praeitos dienos, saliamio dešra, šoninė ar ką tik mėgstate.