INGREDIENTAI: 1 kilogramas kiaulienos šoninės (be kaulo)
3 šaukštai sojos padažo
2 šaukštai pomidorų padažo
1 šaukštas majonezo
1 šaukštas medaus
1 šaukštelis garstyčių
pagal skonį česnako granulės
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pomidorų padažą, majonezą, sojos padažą, garstyčias, medų sumaišyti, įberti česnako granulių, pipirų, druskos ir dar kartą išmaišyti. Paragauti, ar patinka skonis, jei reikia dėkite papildomai kažkurių prieskonių.
2.
Šoninę supjaustyti ir sudėti į marinatą, jeigu turite laiko, palikite pasimarinuoti 2 valandoms.
3.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, sudėti šoninę, pjaustytas bulves ir kelias nelupto česnako skilteles garnyrui, jei norite.
4.
Kepti 200 C laipsnių temperatūroje apie 35 - 40 minučių. Tik neperkepkite, tuomet šoninė bus minkšta ir sultinga.