TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-11-25 13:33
Greitai marinuoti virti burokėliai
Greitai marinuoti virti burokėliai

Porcijų skaičius: 10


INGREDIENTAI:
1 kilogramas burokėlių
4 šaukštai aliejaus (apytikriai)
4 šaukštai obuolių acto
3 šaukštai citrinų sulčių (šviežiai spaustų)
2 skiltelės česnako (apytikriai, nebūtina)
2 šaukšteliai rudojo cukraus
1 šaukštelis himalajų druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į puodą įpilti vandens, užvirti, sudėti burokėlius ir virti apie 35 minutes iki kol išvirs. Nulupti ir sutarkuoti smulkia burokine tarka, aš tarkuoju specialiu smulkintuvu. Sudėti į dubenį.

2.
Česnaką smulkiai sukapoti.

3.
Į dubenį su burokėliais berti druską, cukrų, supilti citrinos sultis, obuolių actą, aliejų ir sudėti česnaką. Išmaišyti.

4.
Paruoštus burokėlius palikti kambario temperatūroje nuo 4 iki 12 valandų. Vėliau laikyti šaldytuve. Ragauti mažiausiai po 12 valandų marinavimo.




admin · 2023-01-11 21:00 · 304 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt