INGREDIENTAI: 1 vienetas vištienos krūtinėlės (600 g apytiksliai)
0.5 vieneto raudonosios paprikos (nebūtina)
1 saujelė prieskoninių žolelių
1 šaukštas jogurto, natūralaus (apytiksliai)
2 šaukštai konservuotų kukurūzų
2 šaukštai krakmolo
0.5 šaukštelio garstyčių (apytiksliai)
pagal skonį prieskonių vištienai
pagal skonį pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį maltos ciberžolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos krūtinėlę nuplauti vandeniu, gerai nusausinti ir supjaustyti kuo mažesniais gabaliukais, sudėti į dubenį.
2.
Į dubenį su vištiena įmušti kiaušinį, suberti krakmolą, kukurūzus, įdėti jogurto, garstyčių, pagardinti ciberžole, prieskoniais, žolelėmis, pipirais ir druska. Gerai išmaišyti.
3.
Papriką perpjauti pusiau, išimti sėklas ir smulkiai supjaustyti, įmaišyti į vištieną.
4.
Keptuvę įkaitinti su aliejumi, po šaukštą vištienos dėti į keptuvę ir formuoti kepsniukus.
5.
Kepsnelius kepti vis pavartant iki kol iškeps, jie iškepa gana greitai.
6.
Viskas. Beliko pasirinkti garnyrą.