INGREDIENTAI: 400 gramų kvietinių miltų
150 mililitrų kefyro
80 mililitrų aliejaus
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Pabarstymui:
pagal poreikį cukraus pudros
pagal poreikį malto cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Miltus persijokite.
2.
Į kefyrą įmuškite kiaušinį, pilkite aliejų, berkite cukrų, vanilinį cukrų, kepimo miltelius, gerai išmaišykite.
3.
Masę supilkite į miltus ir gerai išminkykite tešlą.
4.
Rankomis gnybkite tešlos, formuokite rutuliukus, dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
5.
Kepkite 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 min.
6.
Pabarstykite cukraus pudra ir cinamonu.