INGREDIENTAI: 2 vienetai silkių filė
3 vienetai bulvių
1 vienetas svogūnų
0.5 stiklinės raugintų kopūstų
pagal poreikį graikinių riešutų
1 žiupsnelis cukraus
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
2 šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves išvirti su lupenomis, atvėsinti. Atvėsusias bulves nulupti.
2.
Svogūną susmulkinti, pakepinti ant aliejaus keptuvėje.
3.
Raugintus kopūstus nuspausti, užberti cukraus pagal skonį.
4.
Silkę, bulves, svogūnus, kopūstus sumalti mėsmale, įberti pipirų. Jei mėgstate, galima įberti truputį cinamono. Gerai išmaišyti. Patiekiant, uždėti graikiškų riešutų.