INGREDIENTAI: 18 vienetų sausainių (kvadratiniai)
200 gramų sviesto
200 gramų braškių
250 gramų varškės
175 mililitrai pieno
160 gramų cukraus (miltelinis)
20 gramų kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
80g. minkšto sviesto gerai išsukti su varške ir puse miltelinio cukraus.
2.
Likusį cukrų ir sviestą išsukti su kakava iki vientisos masės.
3.
Ant folijos stačiakampio forma vienodu sluoksniu paskleisti kakavinę masę (nedidelę jos dalį pasilikti vyniotinio sujungimui).
4.
Ant kakavinės masės išdėlioti sausainius (3x6), sulaistyti juos pienu ir užtepti balta mase.
5.
Vidurinėje eilėje išdėstyti braškes.
6.
Kraštus sulenkti ir susukti į pailgą trikampį vyniotinį.
7.
Sujungti sausainių kraštus ir aptepti kraštą likusia kakavine mase.
8.
Padėti apie 2 val. į šaldytuvą. Skanaus!