INGREDIENTAI: 200 gramų šokoladinių sausainių
120 gramų sviesto
250 gramų maskarponės sūrio
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
3 šaukštai cukraus
šiek tiek vanilės
šiek tiek braškių
šiek tiek kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sausainius sumalti ir sumaišyti su tirpintu sviestu. Sausainių masę sudėti į formelių dugną, gerai suspausti.
2.
Grietinėlę išplakti su cukrumi iki standžios masės. Maskarponės sūrį sumaišyti su vanilė ir plakta grietinėle.
3.
Braškes perpjauti per pusę. Braškių puselėmis išdėlioti formelių šonus, supilti paruoštą maskarponės kremą.
4.
Pyragaičius porai valandų pastatyti į šaldytuvą.
5.
Prieš pateikiant, pyragaičių viršų apibarstyti kakava, papuošti braške.