TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Darbas duoną duoda, tinginystė - bėdą
Troškinti rauginti kopūstai
Troškinti rauginti kopūstai

Porcijų skaičius: 6


INGREDIENTAI:
1 litras raugintų kopūstų
1 vienetas svogūnų
4 centimetrai kiaulių odos (4x5 cm, nuo lašinių, arba antienos ar žąsies)
1 šaukštas sviesto (lydyto, apytikriai, arba aliejaus ar taukų)
0.5 šaukštelio cukraus
2 vienetai lauro lapų
5 vienetai kvapiųjų pipirų (žirneliais)
5 vienetai juodųjų pipirų (žirneliais)
pagal poreikį vandens (verdančio arba mėsos sultinio)
pagal skonį kmynų (jei kopūstuose jų nėra)

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Svogūną susmulkinti.

2.
Į keptuvę dėti sviesto, ištirpinti, sudėti svogūną ir apkepti.

3.
Į puodą, kuriame troškinsite, sudėti kopūstus, svogūną, lauro lapus, pipirus, kmynus ir odelę. Užpilti verdančio vandens ir troškinti apie 45 minutes.


Patarimai:

Jei norite, baigiant troškinti kopūstus, galima įdėti kelis šaukštus pomidorų padažo.


Jei kopūstus troškinsite storadugniame puode, svogūnus galima iš karto apkepinti jame.



Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dalios išleistoje "Didžiojoje konservavimo knygoje"



admin · 2022-11-26 00:00 · 187 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt