AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 8 vienetai kalakutų krutinėlės (kepsnių)
Marinatui:
400 mililitrų jogurto, natūralaus
4 skiltelės česnako
1 šaukštas garstyčių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį džiovintas rozmarinas
pagal skonį džiovinto raudonėlio
pagal skonį džiovintų bazilikų
Apvoliojimui:
5 vienetai kiaušinių (M dydžio)
125 gramai sūrio
pagal poreikį miltų
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Jogurtą sumaišyti su garsyčiomis, pagardinti druska, pipirais, džiovintais rozmarinais, raudonėliu ir bazilikais, įmaišyti smulkintą česnaką.
2.
Sudėti į marinatą kepsnelius ir palikti marinuotis 3 - 4 valandoms. Tada juos išimti, popierine servetėle lengvai nusausinti.
3.
Kiaušinius išplakti, į plakinį įmaišyti smulkia tarka sutarkuotą sūrį. Į dvi atskiras lėkštes suberti miltus.
4.
Apvolioti kepsnelius miltuose, paskui sūrio-kiaušinių plakinyje ir vėl miltuose. Kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių.
5.
Patiektu su mėgstamu garnyru ar salotomis. Aš patiekiau su bulvių-morkų koše su krapais ir pagaminau salotas.