INGREDIENTAI: 450 gramų krevečių be kevalo
200 gramų vyšninių pomidorų
160 gramų salotų
2 vienetai avokadų
0.5 vieneto citrinų
2 skiltelės česnako
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį aitriųjų paprikų dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Česnaką susmulkinti.
2.
Į keptuvę įpilti 1 šaukštą aliejaus. Įkaitinti. Sudėti krevetes, česnaką ir pakepti apie 3 - 4 minutes. Pabarstyti druska, pipirais, aitriųjų paprikų dribsniais, permaišyti ir nukelti nuo kaitros.
3.
Pomidorus perpjauti pusiau. Avokadą perpjauti pusiau ir susmulkinti.
4.
Į dubenį dėti pomidorus, avokadus, salotas, įpilti 1 šaukštą aliejaus, išspausti citrinos sulčių. Citrinos sulčių kiekį reguliuokite pagal savo skonį. Pagardinti druska ir pipirais, išmaišyti.
5.
Į lėkštes, kuriose norite tiekti, dėti paruoštų salotų, sudėti krevetes ir skanauti.