AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 2 vienetai vištienos krūtinėlės
5 vienetai vyšninių pomidorų
80 gramų fermentinio sūrio
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek maltų džiūvėsėlių
šiek tiek džiovintų čiobrelių
šiek tiek druskos
šiek tiek juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištienos krūtinėles perpjaukite išilgai - gausite 4 kepsnius. Kiekvieną apibarstykite džiovintais čiobreliais, pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais.
2.
Viename dubenėlyje išplakite kiaušinį, į kitą - suberkite džiūvėsėlius.
3.
Džiūvėsėlius galite pasigaminti ir patys - ir vaizdas, ir skonis daug geresnis. Imkite 2 formines batono riekeles, pasmulkintas sumeskite į blenderį ir sumalkite. Pakepinkite sausoje keptuvėje, kol gražiai apskrus ir palikite atvėsti. Tuomet įpilkite arbatinį šaukštelį alyvuogių aliejaus, išmaišykite ir džiūvėsėliai paruošti šiam patiekalui.
4.
Vištienos kepsnius merkite į kiaušinio plakinį, apvoliokite džiūvėsėliuose ir sudėkite į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.
5.
Ant viršaus išdėliokite riekelėmis pjaustytus pomidorus, užberkite tarkuoto fermentinio sūrio ir kepkite 180 C laipsnių orkaitėje 15-20 minučių, arba kol kepsniai iškeps.