INGREDIENTAI: 2 vienetai silkių filė (naudojau silpnai sūdytų aliejuje)
1 vienetas morkų (didelės)
1 vienetas svogūnų
5 vienetai marinuotų baravykų
Kepimui:
3 šaukštai aliejaus
Papuošimui:
5 šakelės petražolių
šiek tiek spanguolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Silkę supjaustyti juostelėmis. Svogūną susmulkinti kubeliais, morką sutarkuoti stambia tarka. 2 baravykus supjaustyti kubeliais, 3 palikti papuošimui.
2.
Svogūną ir morkas pakepinti su aliejumi keptuvėje. Atvėsinti. Sudėti pjaustytus baravykus, išmaišyti, sudėti mišrainė į silkinę.
3.
Ant mišrainės sudėti silkės juosteles, puošti baravykų gabalėliais, petražolių lapeliais, spanguolėmis.