INGREDIENTAI: 400 gramų vištienos filė
3 šaukštai sojos padažo
1 šaukštas medaus
pagal skonį prieskonių vištienai
pagal skonį prieskonių (naudojau saldžiosios paprikos)
pagal skonį česnako granulės
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį sezamo sėklų
pagal poreikį kokosų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Jei reikia vištieną supjaustyti mažesniais gabalėliais, pagardinti vištienos prieskoniais, paprikos prieskoniais, česnako granulėmis, pipirais, druska ir išmaišyti.
2.
Į keptuvę dėti kokosų aliejų, ištirpinti. Dėti vištienos gabaliukus ir apkepti iš visų pusių iki kol iškeps.
3.
Į dubenį dėti medų, pilti sojų padažą ir išmaišyti. Supilti į keptuvę su vištiena. Užberti sezamo sėklų. Kepti dar minutę nuolat vartant, kad visi kepsneliai pasidengtų padažu. Nukelti nuo kaitros. Labai tinka tiekti su keptuvėje apkepintais salierais, žirneliais, pomidorais.