INGREDIENTAI: 10 vienetų sviestinių raguolių (mažų)
175 gramai tepamo sūrelio (apytikriai)
2 vienetai pomidorų (mažų)
100 gramų saliamio (apytikriai, pjaustyto griežinėliais)
1 vienetas salotų
1 saujelė sezamo sėklų
šiek tiek mini kruasanai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kruasanus geriausia naudoti iš prekybos centro, kurie būna užšaldyti. Juos tada iškepame orkaitėje pagal instrukciją ant pakelio. Atvėsiname.
2.
Pomidorus supjaustyti griežinėliais.
3.
Įpjauti išilgai. Ant apatinės dalies užtepti sūrelio. Dėti į vidų salotos gabalėlį, saliamio ir pomidoro griežinėlį.
4.
Pagražinimui pabarstome sezamo sėklomis.