AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 10 vienetų kiaušinių
1 kilogramas maskarponės sūrio
400 gramų biskvitinių pirštelių (“Damų piršelių“)
400 mililitrų kavos
10 šaukštų cukraus
pagal poreikį kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Atskiriame baltymus nuo trynių ir į masę beriame 10 šaukštelių cukraus.
2.
Plakame, kol masė taps tąsi ir balkšva. Iš lėto įmaišome maskarponės sūrį. Išplakame baltymus iki standumo. Baltymų masė turi būti tokia standi, jog apvertus dubenį aukštyn kojom, baltymai iš jo neišbėgtų.
3.
Atsargiai įmaišome baltymus į maskarponės, trynių ir cukraus masę, iki vientisos kremo konsistencijos.
4.
Ant dugno dedame 1 cm storio sluoksnį kremo, pabarstome kakava ir dedame kavoje pamirkytus sausainius. Vėl dedame kremą, kakavą, sausainius.
5.
Tiramisu palaikome 6 val. šaldytuve ir pabarstome kakava. Skanaus!