INGREDIENTAI: 6 vienetai obuolių
250 gramų varškės
1 vienetas bananų (nedidelio)
1 vienetas kiaušinių (mažo)
2 šaukštai šokolado drožlių (apytikriai)
pagal poreikį skysto medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Obuolius nuplauti, išpjauti sėklas ir šiek tiek išskobti vidų.
2.
Į dubenį dėti varškę, įmušti kiaušinį, sudėti bananą, vanilę ir sutrinti į vientisą masę, suberti šokolado drožles, permaišyti.
3.
Paruoštą varškės masę sudėti į konditerinį maišelį ir įspausti į obuolius.
4.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 - 35 minutes iki kol obuoliai suminkštės.
5.
Kai iškeps, apšlakstyti medumi.