INGREDIENTAI: 500 gramų bemielės sluoksniuotos tešlos (6 lapų)
12 vienetų krabų lazdelių
50 gramų kietojo sūrio
1 šaukštas pomidorų padažo
1 šaukštas majonezo
1 skiltelė česnako
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Česnaką nulupame ir supjaustome smulkiais gabalėliais.
2.
Maišome majonezą, pomidorų padažą, česnaką.
3.
Atitirpintus (jei naudojate šaldytą) sluoksniuotos tešlos lakštus tepame majonezo – pomidorų padažu.
4.
Krabų lazdeles dedame ant vieno tešlos lakšto krašto. Vienam lakštui prireiks 2 krabų lazdelių. Pabarstome tarkuotu sūriu. Susukame tešlą į ritinėlius, gerai paspaudžiame, kad kepant neatsivertų. Supjaustome norimo dydžio gabalėliais.
5.
Kiaušinį lengvai išplakame, kad susijunggtų trynys ir baltymas. Plakiniu aptepame sluoksniuotos tešlos gabalėlius. Pabarstome sezamo sėklomis.
6.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!