INGREDIENTAI: 1.5 kilogramo vištų sparnelių vidurinių dalių
500 mililitrų kombučios (arba gazuoto mineralinio)
7 skiltelės česnako (didesnių arba 8 mažesnių)
1.5 šaukštelio druskos (be kaupo)
1 pundelis čiobrelių (arba krapų)
pagal poreikį pipirų
pagal skonį prieskonių paukštienai (naudojau vegeta natur)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Čiobrelius susmulkinti, česnaką smulkiai susmulkinti.
2.
Į dubenį supilti kombučią, berti druskos, pipirų, čiobrelius, prieskonius paukštienai, česnaką. Išmaišyti. Sudėti sparnelius, gerai išmaišyti. Palikti marinuoti kelias valandas.
3.
Ant iešmų suverti sparnelius ir kepti iki kol apskrus ir iškeps, vis aptepant paruoštu marinatu.