INGREDIENTAI: Tešlai:
4 vienetai kiaušinių
6 šaukštai miltų
4 šaukštai majonezo
šiek tiek alyvuogių aliejaus (kepimui)
Įdarui:
200 gramų virto kumpio
200 gramų sūrio
3 vienetai marinuotų agurkų (vidutinio dydžio)
2 vienetai pomidorų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas paprikos (dėjau ir raudonos, ir geltonos)
10 vienetų marinuotų pievagrybių
5 vienetai slyviniai pomidorai
3 šaukštai pomidorų padažo
šiek tiek krapų
šiek tiek petražolių
šiek tiek svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius gerai išplakti, įdėti majonezą ir vėl išmaišyti. Suberti persijotus miltus ir plakti, kol neliks gumuliukų.
2.
Keptuvę sutepti alyvuogių aliejumi ir supilti visą tešlą. Ugnis turi būti nedidelė.
3.
Kai tešlą šiek tiek apkepa, užtepti pomidorų padažą. Dėti visu supjaustytus ingredientus sluoksniais: kumpis, pievagrybiai, agurkai, pomidorai, paprika, svogūnai, pomidorai. Ant viršaus užberti tarkuotą sūrį, uždengti dangčių ir kepti ant mažos ugnies apie 30 minučių.
4.
Pabaigoje užbarstyti krapų, petražolių, svogūnų lašikų.