INGREDIENTAI: 4 vienetai chorizo dešrelės
400 gramų konservuotų pomidorų savo sultyse (apytikriai, 1 skardinės)
150 gramų raudonųjų lęšių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
2 kubeliai sultinio
1 žiupsnelis taco prieskonių mišinio
pagal skonį čili pipirų drožlių
pagal poreikį druskos
pagal poreikį džiovintų petražolių
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morką sutarkuoti, česnaką ir svogūną smulkiai supjaustyti.
2.
Puode su aliejumi ant mažos ugnies pakepti morką, svogūną, česnaką. Sudėti lęšius, supilti vandenį ir virti apie 15 min, kol suminkštės.
3.
Dešrą supjaustyti mažais gabaliukais. Pakepti kartu su pomidorais savo sultyse ir supilti į sriubą. Suberti sultinį, prieskonius. Pavirti dar 10 min ir puiki sriuba garuoja!