INGREDIENTAI: 3 kilogramai kiaulienos sprandinės
2 vienetai svogūnų
3 šaukštai pomidorų padažo
2 šaukštai obuolių acto
1 šaukštas garstyčių
1 šaukštas majonezo (kokybiško)
4 skiltelės česnako
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sprandinę supjaustome gabalais, kuriuos butų patogu nerti ant iešmo.
2.
Česnaką pasmulkiname, svogūną supjaustome pusžiedžiais. Suberiame į dubenį su mėsa.
3.
Sudedame pomidorų padažą, garstyčias, majonezą, supilame actą, suberiame pipirus. Viską gerai išmaišome.
4.
Paliekame pasimarinuoti bent 6 – 12 valandas šaldytuve. Prieš kepant, šašlykus pagardiname druska.
5.
Mėsą veriame ant iešmų ir kepame ant žarijų.