INGREDIENTAI: Pyragui:
10 sausainių
100 g lydyto sviesto
1 valg.š. Santa Maria cinamono, malto
Įdarui:
300 ml 35% riebumo grietinėlės
200 g kreminio sūrio
300 ml cukraus pudros
1 arb.š. Santa Maria vanilinio cukraus
1 arb.š. Santa Maria kardamono
Papuošimui:
Granato sėklų
50 ml kepintų ir smulkintų pistacijų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Susmulkinkite sausainius ir sumaišykite su išlydytu sviestu ir cinamonu. Kepimo indą (24cm skersmens) ištepkite riebalais ir sudėkite į jį sausainių masę. Išplakite grietinėlę. Atskirame inde sumaišykite kreminį sūrį su cukraus pudra, kardamonu, vaniliniu cukrumi ir grietinėle. Paruošta masę užpilkite ant sausainių ir palikite pastovėti 4 valandoms šaldytuve. Patarimas: prieš patiekdami, palaikykite sūrio pyragą apie 15 minučių kambario temperatūroje. Papuošimui: ant viršaus uždėkite granatų sėklų ir pistacijų.