INGREDIENTAI: 2 kilogramai bulvių
200 mililitrų pieno
2 vienetai svogūnų
2 vienetai kiaušinių
120 gramų sviesto
pagal poreikį rūkytos šoninės (juostelių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Bulves nuskutame ir sutarkuojame.
2.
Smulkiai pjaustome svogūnus.
3.
Keptuvėje ištirpiname sviestą ir apkepame svogūnus iki auksinės spalvos. Nukeliame nuo ugnies ir iškart sudedame į tarkius.
4.
Užverdame pieną ir pilame į tarkius. Gerai išmaišome.
5.
Į masę įmušame kiaušinius ir vėl išmaišome.
6.
Supilame viską į kepimo formą. Ant viršaus dėliojame šoninės juosteles.
7.
Kepame 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 1,5 valandos.