TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Šv. Florijonas, Gaisrų sergėtojo diena Latvijos Nepriklausomybės Deklaracijos diena
Keptas snikerinis pyragas
Keptas snikerinis pyragas

Porcijų skaičius: 16


INGREDIENTAI:
385 gramai kondensuoto pieno, saldinto (apytikriai, 1 skardinės)
300 gramų sausainių
100 gramų žemės riešutų sviesto
100 gramų pieniško šokolado
100 gramų balto šokolado
50 gramų kokoso drožlių

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Šokoladą susmulkinkite mažais gabalėliais.

2.
Sausainius sutrupinkite gana smulkiai ir sumaišykite su žemės riešutų sviestu.

3.
Daugmaž 20 x 30 cm dydžio skardą išklokite kepimo popieriumi (būtinai išklokite ir kraštus). Suberkite sausainių masę į skardą, išlyginkite ir šiek tiek šaukštu paspauskite. Ant sausainių užpilkite kondensuotą pieną ir jį tolygiai paskirstykite. Ant viršaus užberkite kokoso drožles ir smulkintą šokoladą.

4.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 min, kol lengvai paruduos (neperkepkite). Išėmę iš orkaitės leiskite porą valandų pastovėti šaltai (būtinai!), o tada pjaustykite į kvadratėlius ir skanaukite.




admin · 2021-12-17 21:00 · 243 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt