TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-18 10:53
Vanilinis pyragas su kreminio sūrio ir grietinėlės kremu
Vanilinis pyragas su kreminio sūrio ir grietinėlės kremu

Porcijų skaičius: 6

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 gramų kvietinių miltų
200 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių
200 gramų cukraus
100 mililitrų aliejaus
100 mililitrų grietinės, 30% riebumo
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
200 gramų kreminio sūrio
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
2 šaukštai citrinų sulčių
2 šaukštai cukraus pudros

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Cukrų, vanilinį cukrų, kiaušinius, aliejų maišytuvu išplakti iki vientisos konsistencijos masės. Įmaišyti grietinę.

2.
Miltus sumaišyti su druska, kepimo milteliais.

3.
Pusę miltų suberti į kiaušinių ir aliejaus masę, išmaišyti. Tuomet supilti pusę pieno. Išmaišyti. Vėl pakaitomis įmaišyti miltus ir pieną. Tešlą supilti į maždaug 20×30 cm formą.

4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Ar iškepė, patikrinti mediniu iešmeliu. Jei pyragas jau iškepęs, iešmelis liks švarus. Jei aplipęs tešla, kepti dar 5 min ir vėl tikrinti. Pyragą visiškai atvėsinti.

5.
Kremui kreminį sūrį, grietinėlė, citrinos sultis, cukraus pudrą išplakti iki standžios masės. Dėti ant atvėsusio pyrago.

6.
Laikyti šaldytuve.




admin · 2021-12-15 12:00 · 267 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt