INGREDIENTAI: 0.5 vieneto melionų (naudojau Cantaloupe)
250 gramų karštai rūkyta antienos filė (arba kitos mėgstamos rūkytos mėsytės)
150 gramų karštai rūkyta antienos filė (arba kitos mėgstamos rūkytos mėsytės)
26 vienetai krepšelių
125 gramai tepamo sūrelio (apytiksliai, galima rinktis ir su žolelėmis)
1 pundelis salotų mišinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Smulkiomis juostelėmis susipjaustykite antienos file ir plonais griežinėliais antienos "lazdeles".
2.
Melioną nulupkite, supjaustykite nedideliais gabalėliais.
3.
Krepšelio dugną patepkite pasirinktu tepamu sūriu.
4.
Pusę krepšelių įdarykite antienos file ir salota, o likusius su antienos "lazdelėmis", melionu ir salota.
Patarimai:
•
Krepšeliai pirkti IKEA parduotuvėje.