INGREDIENTAI: 1 vienetas čiabatos (arba batono)
6 vienetai kiaušinių
120 gramų virto kumpio
120 mililitrų pieno
120 gramų sūrio
1 vienetas pomidorų
šiek tiek svogūnų laiškų
šiek tiek krapų (smulkintų)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Čiabatos duonelės viršų išpjauti, išskobti minkštimą.
2.
Kumpį, pomidorą ir svogūnų laiškus supjaustyti mažais gabalėliais, sūrį sutarkuoti.
3.
Kiaušinius išplakti su pienu, suberti prieskonius, pjaustytą kumpį, svogūnų laišus, pomidorą, tarkuotą sūrį, smulkintus krapus - viską išmaišyti ir supilti į paruoštą duonelę.
4.
Kepti 175 C laipsnių orkaitėje apie 30 - 35 minutes, iškepus supjaustyti norimo dydžio riekelėmis.