INGREDIENTAI: 3 vienetai silkių filė
100 gramų paprikos
100 gramų morkų
100 gramų svogūnų
50 gramų pomidorų pastos
50 gramų vandens
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Morkas, svogūnus ir paprikas supjaustome šiaudeliais. Silkę supjaustome juostelėmis.
2.
Keptuvėje ant vidutinės kaitros įkaitiname aliejų ir apkepiname daržoves - pirmiausia svogūną, kol suminkštės, tuomet papriką ir morkas.
3.
Kai daržovių mišinys suminkštėja, sudedame pomidorų pastą.
4.
Viską pakepame dar porą minučių ir užpilame vandeniu. Uždengiam dangčiu, paliekame apie 5 min pasitroškinti.
5.
Kai daržovės būna pilnai iškepusios, dedame gabalėliais pjaustytą silkę, viską kartu permaišome ir pakepame dar porą minučių. Pabaigoje pagardiname druska ir pipirais.
6.
Patiekti galima su karštomis bulvėmis.