INGREDIENTAI: 200 g sviesto
100 g cukraus pudros
5 šaukštai medaus (galima pakeisti klevų sirupu)
1 kiaušinio trynys
1 šaukštelis vanilės esencijos
1 puodelis švelnios sezamų pastos "Tahini"
350 g išsijotų miltų
1 šaukštelis Santa Maria kepimo miltelių
50 gramų smulkiai pjaustytų pekano riešutų
Apdailai:
1 sauja Pekano puselių
Cukraus pudros (truputį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukraus pudra. Įmaišome medų, kiaušinio trynį ir vanilę. Po to sudedame sezamų pastą ir dar kartą išmaišome. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir taip pat įmaišome į tešlą. Galiausiai įmaišome riešutus. Išminkytą tešlą susukame į rutulį ir dedame į šaldytuvą 30 min. Po to suformuojame rutuliukus ir įspaudžiame po pusę Pekano riešuto. Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių. Iškepusius apibarstome cukraus pudra.