TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina:
Šeštadienio horoskopas (2021-10-09)

Šeštadienio horoskopas (2021-10-09)


Sustiprės seksualinis potraukis, dėmesys okultiniams, slaptiems reikalams. Galbūt atsiras proga pasipelnyti iš ypatingo pomėgio ar sugebėjimo. Raskite laiko pabūti su savimi, pamąstyti apie ateitį, pasimokyti.




Jeigu norite malonios dienos, svarbiausia yra gebėti derinti savo ir kitų poreikius. Kiekviename žmoguje mokėkite vertinti tai, kuo jis yra savitas ir nereikalaukite, kad iš esmės pasikeistų.




Regis, būsite nusiteikę triūsti namuose, sodyboje, šį tą paremontuoti, modernizuoti. Tuo pačiu augs poreikis sportuoti, puoselėti savo kūną ir sielą. Tikriausiai atsiras kam gydyti ir jūsų širdies žaizdas, tačiau ši gyvenimo pusė dar gana nenuspėjama.




Atrodysite geranoriškai nusiteikę, nors viduje virs prieštaringos emocijos. Galite tikėtis mielų siurprizų iš vaikų, gerbėjų, tačiau nebūtinai pavyks iš tikrųjų tuo mėgautis. Galbūt meilę, šilumą siūlo ne tas asmuo, iš kurio jos laukiate.




Regis, jums šiandien pavyks ir namuose, sode, kaime gerai paplušėti, ir su artimais žmonėmis šauniai pasibūti, prisibendrauti. Vakaras žada pramogų, romantikos.




Tikriausiai jums nepavyks išsisukti nuo intensyvaus bendravimo su kaimynais, giminaičiais. Laimei, jis bus gana pozityvus. Išgirsite puikių patarimų, kuriais galėsite pasinaudoti savo buityje ar net versle.




Tikėtina, kad imsitės turtinių, nuomos reikalų tvarkymo, gausesnio apsipirkimo. Seksis gerinti gyvenimo sąlygas. Smagu bus ir tiesiog pasilepinti žemiškais gyvenimo malonumais bei pasimokyti, panaršyti po informacijos marias.




Šiandien pravartu pasimankštinti, skaniai pavalgyti, semtis informacijos, žinių, eksperimentuoti virtuvėje. Derėtų pasigilinti į kaimynų, draugų, o ypač savo vaikų problemas bei interesus.




Šiandien pravartu atsipalaiduoti, daugiau ilsėtis, kaupti jėgas darbo savaitei. Slapta informacija gali jums atskleisti tam tikrą nesuvoktą prasmę. Gali labiau pasireikšti jūsų meninis talentas, intuicija, romantiškumas, meilės troškulys.




Būsite nusiteikę dalyvauti renginiuose, susibūrimuose. Su kitų pagalba galite mėginti spręsti rimtą problemą, bet jie į tai pažvelgs pro pirštus. Turbūt šis vakaras ir neturėtų būti skirtas tokiems reikalams, nes derėtų vengti šurmulio ir saugotis infekcijų.




Ši diena gali būti pozityvi, jeigu neturite per didelių norų ir ambicijų. Šį vakarą galite įsimylėti, užmegzti draugystės ryšį ar atnaujinti santykius su tuo, kurį dar neseniai mylėjote.




Gali būti, kad sutiksite svarbų asmenį, kuris pretenduos į sąjungininkus, draugus ar gerbėjus. Arba gausite mielą žinutę iš toli esančio pažįstamo. Regis, jums patiks reikštis socialiniuose tinkluose.

Geros dienos!



admin · 2021-10-09 08:00 · 352 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt