INGREDIENTAI: 4 vienetai kriaušių
1 vienetas citrinų
4 šaukštai medaus
4 šaukštai migdolų drožlių
2 šaukštai razinų
1/4 šaukšto cinamono
60 gramų gražgarsčių (patiekiant)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kriaušes perpjaukite pusiau ir šiek tiek išskobkite vidų. Apšlakstykite citrinos sultimis.
2.
Medų, razinas, migdolų plokštes ir cinamoną išmaišykite. Dėkite į kriaušių viduriuką.
3.
Kriaušes dėkite į kepimo skardą ir šaukite į iki 180 C laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 10 - 15 min.
4.
Į lėkštes išdėliokite gražgarsčių lapelių, ant viršaus dėkite po dvi puseles kriaušių. Skanaus.