INGREDIENTAI: 1 galva kopūstų (šviežio)
1 stiklinė pieno (apytikriai)
2 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
50 gramų sviesto
5 šaukštai grikių (dribsnių)
1 saujelė krapų (smulkintų)
1 šaukštas kvietinių miltų
1 kubelis jautienos sultinio
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Supjaustome juostelėmis šviežio kopūsto galvą, kubeliais supjaustome bulves, sutarkuojame morką.
2.
Bulves, kopūstą ir morką verdame pasūdytame vandenyje.
3.
Tada smulkiai supjaustome svogūną.
4.
Svogūną pakepiname svieste. Šiek tiek apkepus, suberiame miltus ir maišome, kol įgaus auksinę spalvą.
5.
Kepintus svogūnus su miltais suberiame į puodą, įmetame sultinio kubelį, suberiame grikių dribsnius ir krapus. Baigiant virti, supilame pieną. Skanaus!