INGREDIENTAI: 1 kilogramas bulvių (virtų)
500 gramų grūdėtos varškės
2 vienetai obuolių (raudonųjų, pjaustytų kubeliais)
1 saujelė kaparėlių
1 pundelis laiškinių česnakų (smulkiai pjaustytų)
5 lapeliai baziliko (šviežių, smulkiai pjaustytų)
2 skiltelės česnako (sutrinto)
1 šaukštas obuolių acto
pagal skonį akmens druskos (naudojome "Santa Maria")
pagal skonį pipirų (naudojome "Santa Maria" Tellicherry)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Išvirkite bulves (apie 20 min).
2.
Perpjaukite jas per pusę ir padėkite atvėsti.
3.
Paruoškite padažą, sumaišydami varškę, žoleles ir prieskonius.
4.
Į padažą įmaišykite raudonųjų obuolių kubelius ir bulves. Pagardinkite druska ir pipirais.
5.
Patiekite bulvių salotas su įvairiomis daržovėmis.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.