INGREDIENTAI: 275 gramai bemielės sluoksniuotos tešlos
6 riekės virto kumpio (didelių, plonų)
50 gramų sūrio (tarkuoto)
šiek tiek pomidorų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešlą išvynioti ir supjaustyti vertikaliai į 6 lygias juostas. Kumpio riekeles supjaustyti į 4 dalis.
2.
Ant kiekvienos tešlos juostelės užtepti pomidorų padažo, išdėlioti kumpį, pabarstyti sūriu iki vidurio juostelės, kad apačioje dar liktų laisvos tešlos, kaip parodyta antroje nuotraukoje. Likusią tešlą užlenkti ir susukti į suktinuką.
3.
Sudėti į silikonines formeles ir kepti 200 C laipsnių orkaitėje apie 15 - 20 minučių.