INGREDIENTAI: 100 gramų grietinės (riebios)
50 gramų alyvuogių aliejaus
30 gramų peletrūno
30 gramų petražolių
30 gramų krapų
20 gramų šalavijo
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Peletrūną, petražoles, krapus ir šalaviją sudėti į elektrinį plaktuvą.
2.
Į sudėtus žalumynus supilti alyvuogių aliejų ir viską sutrinti.
3.
Kai viskas gerai susitrina, masę supilti į dubenėlį, įdėti grietinę. Pagardinti druska ir gerai išmaišyti.
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.