INGREDIENTAI: 2 vienetai morkų
2 vienetai obuolių
200 gramų kvietinių miltų (pilno grudo )
125 mililitrai kefyro
2 vienetai kiaušinių
pagal poreikį malto cinamono
pagal skonį medaus
Kremui:
200 gramų varškės
50 gramų jogurto, natūralaus
pagal skonį medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Morkas nuskutame, obuolius nulupame ir sutarkuojame sūrio tarka.
2.
Į morkų ir obuolių masė įmušame kiaušinius, beriame miltus, cinamoną, pilame kefyrą ir dedame medų. Gerai išmaišome.
3.
Pilame tešlą į skardą, aš naudoju silikoninę.
4.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45 min.
5.
Kremui varškę, jogurtą ir medų sutriname elektriniu plakikliu. Kremą uždedame ant pyrago, puošiame uogomis.