INGREDIENTAI: 800 gramų kiaulienos faršo
8 vienetai bulvių
100 gramų sūrio (tarkuoto)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
50 mililitrų pieno
3 šaukštai majonezo
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Bulves nuskutame ir sutarkuojame burokine tarka.
2.
Į faršą įmaišome smulkintą ir pakepintą svogūną, kiaušinį, pipirus, druską, įpilame pieno ir gerai išmaišome.
3.
Į kepimo formą, išteptą sviestu, sudedame pusę tarkuotų bulvių, ant viršaus sudedam faršą, ant faršo likusias bulves.
4.
Lengvai paspaudžiam, sulyginam, ant viršaus užtepame majonezo. Kepame 180 C laipsnių temperatūroje apie valandą, prieš baigiant kepti užbarstome sūrį.