INGREDIENTAI: 500 gramų vištienos filė
200 gramų konservuotų ananasų
150 gramų fermentinio sūrio
2 vienetai kiaušinių
80 gramų aliejaus
3 šaukštai miltų
3 šaukštai krakmolo
2 šaukštai majonezo
1 šaukštas prieskonių paukštienai
3 žiupsneliai druskos
1 saujelė krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištienos filė supjaustyti kepsnio dydžio gabaliukais ir lengvai pamušti
2.
Pabarstyti vištienos prieskoniais, druska, pipirais, sudeti į dubenį, užpilti konservuotų ananasų sirupu ir palikti marinuotis 30 minučių.
3.
Išsimarinavusią vištieną apvolioti miltuose su krakmolu, merkti į kiaušinio plakinį ir vėl apvolioti miltuose.
4.
Kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta.
5.
Sutarkuoti fermentinį sūrį. Jį sumaišyti su majonezu ir krapais.
6.
Ant iškepusių vištienos kepsnių dėti po ananaso griežinėlį, ant ananaso gražiai paskirstyti sūrio ir majonezo mišinį.
7.
Paruošti vištienos kepsniai su ananasais kepami 200 laipsnių karščio orkaitėje apie 10 minučių.