TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-04-28 19:10
Orkaitėje keptos kuojos su moliūgų sėklų padažu
Orkaitėje keptos kuojos su moliūgų sėklų padažu

Porcijų skaičius: 4


INGREDIENTAI:
4 vienetai kuojos
1 vienetas citrinų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Padažui:
60 gramų sviesto
60 gramų moliūgų sėklų
1 pundelis krapų (smulkintų)
pagal skonį citrinų sulčių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Citriną supjaustyti griežinėliais.

2.
Nuskusti, išvalyti, nuplauti kuojas. Žuvį pagardinti druska ir pipirais.

3.
Į kiekvienos žuvies vidų įdėti po porą citrinos griežinėlių. Aštriu peiliu žuvies šonuose padaryti įpjovimų. Kiekvieną žuvį atskirai įvynioti į foliją ir sudėti į kepimo skardą.

4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 30 minučių.

5.
Padažui keptuvėje ištirpinti sviestą ir paskrudinti moliūgo sėklas, suberti susmulkintus krapus, pagardinti pagal skonį druska, pipirais ir įpilti citrinos sulčių.

6.
Iškepusias kuojas užpilame šiltu padažu ir patiekiame su mėgstamu garnyru.




admin · 2021-09-01 15:00 · 357 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt